Dipit

Dippaaminen on hauskaa ja herkullista. Kaikki dippimme ovat huolellisesti valittuja mausteseoksia, joista syntyy kermaviiliin sekoitettuna ihanan täyteläisiä dippikastikkeita. Sipsien ja snacksien kyytipojaksi, ruuanlaittoon, grillaukseen, maustevoiksi tai vaikka vihannesten seuraksi ja salaattien kastikkeeksi. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen dippejä voidaan käyttää!

Estrella perunalastut ja dipit sopivat hyvin niin koti-iltoihin, leffailtoihin, illanviettoon, juhliin sekä muihin seurallisiin tapahtumiin. Estrellan dipeissä on jännittäviä uutuuksia sekä rakastettuja klassikoita kaikkien makuun. American dipmix on dipeistä suosituin. Blue cheese dipmix jakaa mielipiteet - toiset vihaavat, toiset rakastavat. Valkosipuli & yrtit on uusin dipmix-makumme, ainutlaatuinen Suomessa. Perusvalikoimastamme löytyvät myös suositut maut; Tzatziki, Holiday, Tortilla, Garlic sekä Sourcream & Onion. Kokeile ja dippaa! 

 

Ranch Dipmix, Dipit
Tzatziki Dipmix , Dipit
Blue Cheese Dipmix , Dipit
Manhattan Dipmix , Dipit
Holiday Dipmix , Dipit
Garlic Dipmix , Dipit
American Dipmix , Dipit
Bernaise Dipmix, Dipit

Dipit toimivat erinomaisesti niin juhlassa kuin arjessa, myös ruoanlaitossa. Estrellan dipin kanssa sopii hyvin niin vihannekset, perunalastut tai ruoanlaitossa esimerkiksi salaatteihin tai hampurilaisten kyytipojaksi. Vain luovuus on rajana!