Marinaadi

  • 2 tl tuoretta inkivääriä
  • 1 punainen chili
  • 1 pussi Estrella Garlic & Chili Dipmix
  • 1 lime
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 dl oliiviöljyä

Wokki

  • 500 g scampeja
  • ½ punainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • 4 kevätsipulia
  • 1 nippu tuoretta korianteria
  • 350 g nuudeleita

Hienonna inkivääri ja chili pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Anna mausteseoksen seistä kulhossa 5 minuuttia.

Kuori katkaravut, puolita marinaadi ja sekoita katkaravut mukaan. Anna maustua noin 10 minuuttia.

Leikkaa paprikat ja kevätsipulit ohuiksi suikaleiksi ja pilko pieneksi puoli nippua korianteria. Paista vihannekset wok- tai paistinpannussa marinaadin kanssa.

Keitä nuudelit paketin keitto-ohjeen mukaan. Laita katkaravut vartaalle ja paista vartaat grillissä tai paistinpannulla.

Sekoita vihannekset ja katkaravut valmiiden nuudelien kanssa. Koristele lopuksi tuoreella korianterilla.