Estrella

Estrellan perunalastut ovat luonnollisen hyviä. Vain parhaista perunoista voi tulla Estrella- perunalastuja. Sen vuoksi käytämme pääasiassa omia sopimusviljelijöitä. Göteborgin ulkopuolella sijaitsevasta tehtaastamme tulevat suurin osa perunalastuistamme. Perunat viipaloidaan, friteerataan ja sen jälkeen maustetaan parhailla mausteilla. Perunalastujemme perunalajikkeet ovat huolella valittuja ja käytämme valmistuksessa erityistä auringonkukkaöljyn ja rapsiöljyn sekoitusta. Maku on meille tärkeä asia, joten teemmekin perusteellisia tuotetestauksia parhaimpien maustesekoituksien saavuttamiseksi. Yksinkertainen resepti mahtaville perunalastuille! Estrellan tavoite on olla edellä kilpailijoitamme tuomalla jatkuvasti innovatiivisia uutuuksia markkinoille. Tuotekehityksemme kehittää jatkuvasti uusia tuotteita samalla pyrkien parantamaan entisestään myös nykyisiä tuotteitamme.

Vuonna 1957 ruotsalainen liikemies Folke Andersson maistoi ensimmäisen kerran perunalastuja ollessaan New Yorkissa seuraamassa nyrkkeilyottelua. Perunalastut olivat hänen mielestä maukkainta mitä hän oli koskaan syönyt. Tästä inspiroituneena Folke päätti ryhtyä valmistamaan perunalastuja kotimaassaan Ruotsissa. Siitä päivästä lähtien on valmistettu Estrellan maukkaita perunalastuja. Olemme täydentäneet reseptejä käyttämällä entistä parempia raaka-aineita tuotteissamme. Uusien mausteyhdistelmien kautta olemme löytäneet erinomaisia makunautintoja. Perunalastutuotteiden lisäksi valmistamme snack- tuoteryhmässä popcorneja, pähkinöitä sekä dippejä. 

Estrellan perunalastut valmistetaan Ruotsissa. Perunat ostetaan ruotsalaisilta sopimusviljelijöiltä, jolloin laatu voidaan varmistaa. Estrellan perunalastuja on valmistettu vuodesta 1957. Suomessa Estrellan tuotteita on ollut myynnissä vuodesta 1988 lähtien. Toimme ensimmäisenä markkinoille suomalaisten suosikkimaun sourcream&onionin.

Lanseeraamme säännöllisesti uusia mielenkiintoisia makuja erityisesti perunalastuihin. Tuotteiden laatu ja turvallisuus ovat avainasemassa varmistaaksemme että kuluttajat saavat Estrellalta parhaita mahdollisia snackseja nyt ja tulevaisuudessa.