Perunalastut

Estrella perunalastut valmistetaan tarkasti valituista perunalajikkeista, ja vain parhaista ainesosista. Pakkauksessa käytetyn suojakaasun ansiosta kullankeltaiset ja rapeat perunalastumme maistuvat pussia avattaessa yhtä herkulliselta kuin juuri valmistuksen jälkeen. Valikoimasta löytyy sekä klassikkotuotteita kuten Herkku Chips ja Manhattan Chips, sekä uutuuksia, kuten erityisen ronskit ja rapeat Rough Cut –sipsit. Kokeile ja löydä suosikkisi!

Kaikenkansan kestosuosikki Estrella Sourcream & Onion perunalastuissa käytetään vain luontaisia ainesosia. Niissä käytetään vain perunoita, jotka kasvavat luonnossa ja saavat ravinteensa auringosta ja sateesta. Valmistuksessa käytetään puhdasta auringonkukkaöljyä, jossa on runsaasti monityydyttämättömiä rasvahappoja.

 

Herkku chips, Perunalastut
Manhattan Sourcream & Onion, Perunalastut
Cheddar Chipotle, Perunalastut
Sourcream & Ranch, Perunalastut
Salt & Vinegar Chips, Perunalastut
Barbecue Chips , Perunalastut
Pan Suola Chips, Perunalastut
Manhattan Classic Cut Sourcream & Onion , Perunalastut
Tzatziki Chips , Perunalastut

Perunalastut toimivat hyvin herkutteluun niin arkeen kuin juhlaan. Perunalastut ovat suosittuja snacksejä niin kotona, mökillä, matkalla tai juhlissa. Missä tahansa minne välipala tai herkuttelu sopivat!

Perunalastut viipaloidaan ohuiksi siivuiksi ja paistetaan rapeiksi. Paistamisen jälkeen ne jäähdytetään, maustetaan ja pakataan myytäväksi. Perunalastut voidaan paistaa upporasvassa tai rapeasti myös uunissa. Maustamiseen käytetään erilaisia mausteita, mutta myös pelkästään suolattuja perunalastuja syödään mielellään.