Pizza taikina:

½ tl suolaa
350 g jauhoja
25 g hiivaa (½ pakettia)
noin 2 dl haaleaa vettä

Sipulipizza

2 isoa sipulia
öljyä paistamiseen
1 kuppi vettä
2 lihaliemikuution lihaliemi
3-4 rkl juoksevaa hunajaa
1 pussi Estrella Garlic & Chili Dipmix
1 purkki tomaattimurskaa
1 rkl oreganoa
½ tl sokeria
100 g tuoreita herkkusieniä
200 g pekonia
250 g raastettua Gruyère (pi)
½ pkt rucolaa

Sekoita suola jauhojen sekaan. Liuota hiiva osaan haaleasta vedestä. Kaada vesi ja hiiva jauhojen sekaan. Sekoita jauhoja ja loput vedet pikkuhiljaa kunnes taikina on pehmeää. Vaivaa hyvin 5-10 minuuttia, kunnes taikina on pehmeää ja joustavaa. Anna kohota vesihauteessa 30-60 minuuttia.

Sipulitäyte:

Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Paista sipulit öljyssä kunnes pehmenevät hieman. Lisää vesi, hunaja ja lihaliemineste. Hauduta kunnes vain vähän nestettä on jäljellä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tomaattikastiketta:

Sekoita tomaattikastikkeen ainekset monitoimikoneessa ja anna sekoittaa kunnes kastike on tasaista. Kauli pizzataikina ja leikkaa neljään (4) pieneen osaan. Levitä pizzataikinapalat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä tomaattikastike pizzataikinapaloille. Lisää sipuliseos, ripottele sienet ja pekonipalat sekä lopuksi juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ja ripottele rucolaa päälle.