Popcorn

Estrellan popparit ovat entistä isompia ja parempia! Mikropopcorneissa makuvaihtoehtoina voinmakuinen, suolalla maustettu ja kevyempi less-fat. Lisäksi valmiiksi popatut pussit Indian Popcorn ja Indian Cheddar. 

Estrellan suolatut micropopcornit ovat XL-kokoisia popcorneja. Estrellan suolattu micropopcorn on iso ja herkullinen popcorn, joka valmistuu nopeasti ja helposti. Maailman ensimmäinen popcorn näki päivänvalon vuonna 1945 Usa:ssa, kun insinööri Perry Spencer laittoi maissinjyviä tutkan mikroaaltojen eteen ja sai maissinjyvät popahtamaan. Samalla hetkellä heräsi idea mikroaaltouunista!

Indian Popcorn Cheddar, Popcorn
Indian Popcorn , Popcorn
Micropopcorn voinmakuinen, Popcorn
Micropopcorn 50% lessfat , Popcorn
Micropop suolattuja , Popcorn

Popcornersit, uusi tapa syödä popcornia! Popcorners on suurin uutuus snackmaailmassa sitten micropopcronin keksimisen jälkeen. Mutta ovatko ne sipsejä? Vai popcornia? Vastaus on että ne ovat molempia. Popcornersit ovat tehty kullankeltaisista popcorninjyvistä, jotka popataan rapeiksi sipsiksi. Ohuet, merisuolalla maustetut lastut tarjoavat ainutlaatuisen makuelämyksen.

Popcornit sopivat hyvin niin juhlaan kuin arkeen. Ne ovat herkullisia sellaisenaan tai maustettuina. Popcorneja voi käyttää helposti myös ruoanlaitossa, esimerkiksi herkullisissa jälkiruoissa.