Olemme osa eurooppalaista Intersnack-konsernia ja tuotteemme tuotetaan Intersnackin tehtailla ympäri Eurooppaa. Kaikki käyttämämme tehtaat on sertifioitu ISO 50.0001 energiastandardin mukaisesti.

Pähkinämme tulevat omalta tehtaaltamme Puolasta ja mikropopconimme Ranskasta. Suurin osa tuotteistamme, peruna- ja muotolastut sekä valmiiksi popatut popcornimme valmistetaan Göteborgin lähellä Etelä-Ruotsissa.

Energian kulutus Snacksien valmistaminen vaatii paljon energiaa. Haluamme kuitenkin toimia kestävästi ja siksi tehtaallamme Göteborgin lähellä käytämmekin perunalastujen paistossa syntyvän lämpöenergian tehtaan ilman ja veden lämmittämiseen.

Muita tehtaamme ympäristötekoja:

2017 Vedenkulutus on laskenut

vuodesta 2014

2017 Biojätteen määrä on laskenut

vuodesta 2014

2017 Hiilidioksidipäästöt ovat laskeneet

vuodesta 2014

Hiilidioksidipäästöissä 92% vähennys

1. marraskuuta 2017 otimme lisäksi käyttöön täysin uusiutuvan biokaasun, jolla tehtaamme pyörii tänä päivänä. Sen ansiosta olemme onnistuneet pienentämään hiilidioksipäästöjämme jopa 92%.

Biokaasun tuotannossa syntyvä jäte käytetään maatalouden lannoitteena.

Biokaasu on kaasumaista biopolttoainetta, joka muodostuu orgaanisen aineen anaerobisesta hajoamisesta. Biokaasu on uusiutuvaa, sillä sitä voi tuottaa kaikesta orgaanisesta aineesta, muunmuassa omista jätteistämme ja sen sivutuotteet voidaan hyödyntää lannoitteena pelloillamme.

Tämän lisäksi biokaasu on ympäristöystävällistä, koska se vähentää lähi- ja hiukkaspäästöjä. Sen tuottaminen on turvallista, koska jalostetun biokaasun poltosta ei synny myrkyllisiä pakokaasuja.

AIB International Gold Standard Certification
Food Safety System Certification 22000
ISO 14001 Certification
ISO 50001 Certification
OHSAS 18001 Certification