Sosiaalinen vastuu

Estrellalla on velvollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan myönteisesti. Meidän on osallistuttava oikeudenmukaiseen ja kestävään toimitusketjuun. Ja meidän on solmittava kumppanuuksia, jotka edistävät osallistavaa, avointa yhteiskuntaa, jolla on selkeä panos paikallisyhteisöön.

Kumppanuus reilun yhteiskunnan puolesta

Haluamme solmia pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia organisaatioiden kanssa, jotka seisovat visiomme takana kaikille avoimesta yhteiskunnasta ja iloisista yhteisistä hetkistä. Yhdessä voimme luoda molemminpuolista hyötyä ja arvoa ihmisille yhteiskunnassa osallistavan toiminnan kautta, joka lisää henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Tarkoituksenmukaiset kumppanuudet

Estrellalla on velvollisuus edistää myönteistä yhteiskuntaa. ​Meidän on luotava edellytykset oikeudenmukaiselle ja kestävälle toimitusketjulle ja myötävaikutettava avoimempaan ja iloisempaan yhteiskuntaan. Teemme tämän tekemällä määrätietoisia kumppanuuksia, jotka edistävät osallistavaa, avointa yhteiskuntaa, jolla on selkeä panos paikalliselle alueelle.

Teemme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia organisaatioiden kanssa, jotka seisovat visiomme takana kaikille avoimesta yhteiskunnasta ja iloisista yhteisistä hetkistä. Yhdessä voimme luoda yhteistä hyötyä ja arvoa paikallisyhteisön ihmisille osallistavan toiminnan kautta, joka lisää henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Brändilupauksemme ja sosiaalisen kestävyyden ympärillä tekemämme pitkän aikavälin kestävyystyömme perusteella olemme päättäneet tukea aloitteita ja organisaatioita, jotka työskentelevät kaikille avoimen yhteiskunnan ja onnellisten hetkien puolesta:

Osallistumme globaalien kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen

Työskentelemällä sosiaalisen kestävyyden puolesta läheisessä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa saamme aikaan muutoksen yhteiskunnassa. Kumppanuutemme ja toimintamme tulee kytkeytyä selkeästi ainakin yhteen globaalista kestävän kehityksen tavoitteesta.

Olemme siellä, missä ihmiset ovat

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain. Tässä on joitain aloitteita, joilla Estrella edistää hieman mukavampaa yhteiskuntaa.

Estrella ja Suomen olympiajoukkue yhteistyö

Estrella ja Suomen olympiajoukkue päästävät yhdessä ilon irti kisakatsomoissa – monivuotinen yhteistyö alkaa.

Tällä yhteistyöllä olemme mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua ja samalla voimme tuoda iloa tuotteidemme kautta lukemattomiin kisakatsomoihin ympäri maata. On upeaa ajatella, että tuotteemme pääsevät mukaan suomalaisen kisamenestyksen jännittämiseen ja juhlintaan.

Lue lisää

Tuki Ukrainalle

Kulunut vuosi on ollut hyvin myrskyisä. Ukrainan sota vaikuttaa koko ympäröivään maailmaan, mutta ennen kaikkea Ukrainan väestöön sodan ytimessä. Arvojemme pohjalta ja tietysti puhtaasta ihmisyydestä Estrellan johtoryhmä päätti lahjoittaa 100 000 kruunua Punaisen Ristin työhön. Sen lisäksi, että lahjoitti suoraan Punaisen Ristin kokoelmaan Ukrainalle ja lahjoitti tuotteita kokoelmiin, kuten Help Ukraine Göteborg.

Ruokahävikki

Snacksit eivät välttämättä ole tavallisin ruokahävikki keskivertotalouksissa. Toisaalta joskus valmistetaan tuotteita, joita ei syystä tai toisesta voida myydä, ns. funktionaalista ruokahävikkiä. Se voi olla perunalastuja, joissa on tahroja, epänormaalia suolapitoisuutta, vähäpainoisia pusseja, tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on lähellä, tai vastaavaa. Herkullisia välipaloja, jotka päätyivät hieman ulos. Hävittämisen sijaan teemme yhteistyötä MatRätin kanssa. MatRätt on Göteborgissa toimiva sosiaalinen supermarket, joka myy terveysvaikutteisia ruokajätteitä ja tarjoaa työharjoittelupaikkoja ihmisille, jotka haluavat päästä lähemmäs työelämää. Antamalla MatRättin hoitaa ne snacksit, joita tavallisissa kaupoissa ei voi myydä, mutta jotka maistuvat hyvältä, varmistamme haavoittuvien ihmisten nautinnollisia hetkiä.

Honest Cashew

Monet ihmiset ovat mukana cashewpähkinän matkassa puusta kauppaan, joten myös cashewpähkinän tiellä on monia haasteita. Cashew-pähkinän tuotanto voi aiheuttaa työntekijöille epäeettisiä olosuhteita toimitusketjun huonon läpinäkyvyyden vuoksi. Se koskee pääasiassa ihmisiä, jotka työskentelevät huonoissa työoloissa alhaisilla palkoilla ja epäturvallisilla työoloilla, terveys- ja turvallisuusriskejä sekä lapsityövoiman käytön riskiä. Honest Cashew* on aloite, joka on kehitetty varmistamaan hyvät työolosuhteet koko toimitusketjussa. Estrella on siksi ylpeä voidessamme olla osa Honest Cashew -aloitetta, jossa haluamme olla mukana vahvistamassa työtä oikeudenmukaisempien olojen puolesta cashewpähkinän arvoketjun kautta. Honest Cashew’n lisäksi Intersnack on mukana useissa hasselpähkinöitä, makadamioita, manteleita ja maapähkinöitä koskevissa aloitteissa.

Lue lisää