Snacksien  valmistus

Näin valmistamme herkulliset snacksimme

Estrella alkoi tuottaa rapeita perunalastuja ja popcornia jo vuonna 1957 – ensimmäisenä Ruotsissa! Siitä lähtien tuotteita on tullut lisää ja maut ovat vain parantuneet. Salaisuus piilee hyvissä raaka-aineissa, erityisesti kehitetyssä teknologiassa ja vuosien mittaan jalostuneissa prosesseissa. Tule mukaan ja opi, miten työskentelemme tehtaassa!

Perunat

Meidän lastumme eivät ole tehty mistä tahansa perunasta. Viljelemme erityisesti valittuja perunalajikkeita. Joitakin käyttämiämme lajikkeita ovat Lady Rosetta, Lady Claire, Lady Britta, Kiebitz ja Arsenal.

Öljyt

Käytämme ainutlaatuista sekoitusta auringonkukkaöljyä ja rypsiöljyä, joilla on yhtä hyvä rasvakoostumus kuin oliiviöljyllä.

Mausteet

Pyrimme valmistamaan maukkaimpia snackseja! Vähennämme suolaa, jätämme pois turhat lisäaineet ja meillä on käytössä laaja valikoima mausteita, jotka sopivat monille ja varmistamme, että mauista tulee jotain todella erikoista!

Tiesitkö että…

Tarvitaan noin 3-4 kg perunaa 1 kg:n sipsejä varten. Raaka peruna painaa enemmän kuin sipsit, koska raakaperunassa on vettä. Tämä vesi poistuu valmistusprosessissa, kun perunalastut altistetaan lämmölle ja friteeraukselle. Silloin ylimääräinen vesi haihtuu, ja jäljelle jää todella rapeita sipsejä!

Työntekijämme

Tehtaassamme työskentelee noin 140 henkilöä, jotka valmistavat rapeita snackseja. Tehdas on toiminnassa lähes joka päivä, ympäri vuoden! Estrellalla on työehtosopimus, ja joka vuosi suoritamme työntekijäkyselyitä varmistaaksemme, että työskentelemme oikeaan suuntaan yhdessä kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden eteen.

Kestävä maatalous

Estrellalla on omia sopimukseen perustuvia perunanviljelijöitä Hallandissa ja Skånessa, jotka kaikki ovat IP-sertifioituja. Tämä tarkoittaa, että viljelijät noudattavat ympäristöön ja elintarviketurvallisuuteen liittyvää sääntelyä ja että heidät tarkastaa riippumaton osapuoli. Ostamme myös perunaa muista maista, pääasiassa Tanskasta, tietysti samalla korkealla laatuvaatimuksella. Sadonkorjuun jälkeen perunat varastoidaan moderniin varastoomme Kistingessä. Täällä perunat säilytetään valvotussa ympäristössä laadun ylläpitämiseksi ja mahdollisimman hyvien sipsien valmistamiseksi.

Tiesitkö että…

Vie noin 22 minuuttia perunalta tullakseen valmiiksi sipseiksi?
Katso alla oleva klippi, kun lyhennämme prosessin 60 sekuntiin.

Entä sitten kaikki muut naposteltavat?

Rapeat muodot

Rapeat muodot valmistetaan jauhoista, jotka sekoitetaan taikinaksi. Sitten taikina puristetaan erittäin suurella paineella ja lämmöllä putken läpi, jotta syntyy oikea , rapea muoto. Teoriassa voisimme valmistaa juustotikkuja, jotka ovat useita metrejä pitkiä!

Tutustu tuotteisiin

Rapeat muut Snacksit

Aloitetaan tekemällä taikina linssijauhosta, maissijauhosta tai vastaavasta. Sitten taikina leikataan muotoihin ja kuivataan uunissa (vähän kuin pasta!). Jäljelle jää kuiva, litteä muoto. Kun nämä sitten friteerataan, ne pöhöttyvät rapeaksi, hienoiksi muodoiksi.

Tutustu tuotteisiin

Ilmavat Popcornit

Estrellalla meillä on todella suuri popcorn-kone, joka poksauttaa tuhansia litroja popcornia kerrallaan. Maissinjyvät on erityisesti valittu antamaan todella suuria, pehmeitä popcorneja. Siksi ne maistuvat niin hyvältä!

Tutustu tuotteisiin

Paahdetut pähkinät

Pähkinöiden paahtaminen on käsityötä, ja paahtotavasta riippuen maku voi vaihdella suuresti. Paahdamme niitä pienissä erissä kerrallaan, ohuina kerroksina ja pitkän ajan kuluessa. Näin jokainen pähkinä saa todella hyvin paahdetun maun ja täydellisen kullanvärisen sävyn.

Tutustu tuotteisiin

Täyteläinen Dipmix

Mikä tekee välipaloista vielä herkullisempia? Dippi tietenkin. Estrellan erilaiset dippijauheet ovat huolellisesti valittuja mausteseoksia moniin tilanteisiin. Sekoita sour creamiin tai vegaanisiin vaihtoehtoihin ja dippaa hienosti leikattuja vihanneksia tai lempisipsejäsi. Sopii myös ruoanlaittoon, maustevoihin tai kastikkeeksi!

Tutustu tuotteisiin