Tulevaisuutta rakentamassa

Me Estrellalla haluamme osaltamme vaikuttaa ja tehdä valintoja paremman maailman puolesta. Näillä sivuilla kerromme käytännön teoista, joiden avulla kannamme vastuumme maapallon ja meidän kaikkien yhteisestä tulevaisuudesta.

Meille vastuullisuus tarkoittaa herkullisia, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita, joita jokainen voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Tämän takia pyrimme jatkuvasti tekemään tuotteiden valmistusprosessissa ja raaka-aineiden hankinnassa päätöksiä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan.

Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti parempaan. Näillä sivuilla kerromme avoimesti teoistamme sekä suunnitelmistamme paremman tulevaisuuden puolesta.

#oispatulevaisuus

Haluamme, että myös lapsemme saavat mahdollisuuden ihailla maapallon monimuotoista luontoa kaikkine eläinlajeineen. Tämän unelman toteuttaminen vaatii tekoja meiltä jokaiselta.Estrella on mukana hyväntekeväisyyshankkeessa, jonka tavoitteena on uhanalaisten eläinlajien elinympäristön suojelu Malesiassa.Yhteistyökumppanina matkallamme on kansainvälinen World Land Trust –järjestö ja kampanjan lähettiläänä toimii Jani Toivola.Emme ole vielä perillä, vaan matka jatkuu. Tervetuloa mukaan!

Ilon lähettiläs – Jani Toivola

Oman elämäni merkittävimmät käänteet ovat syntyneet hetkistä, jolloin olen ajatellut että "en voi", "en saa", "en osaa" tai "en uskalla". Epävarmuuden toisella puolella on kuitenkin aina ollut jotain parempaa. Sama pätee myös yhteiseen ympäristöömme. Usein epäilemme omia mahdollisuuksiamme vaikuttaa. Luonto ja sen suojeleminen voi tuntua etäiseltä tai jopa pelottavalta. Uskon kuitenkin vahvasti, että yksilön teoilla on iso merkitys. Meidän jokaisen panosta ja uskallusta tarvitaan. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omilla valinnoillamme ja sitä kautta olla rakentamassa parempaa maailmaa. Maailmaa, josta myös tulevat sukupolvet voivat nauttia ja olla osallisina. Jokaisella on oikeus hyvään elämään ja hyvinvoivaan ympäristöön. Luonto on kalleinta ja kauneinta yhteistä omaisuuttamme. Lähettilään rooli Estrellan vastuullisuuskampanjassa on minulle suuri kunnia. Tämän kampanjan kautta meillä on mahdollisuus tehdä konkreettisia tekoja ympäristön ja sen säilymisen puolesta. Tervetuloa mukaan tekemään valintoja yhteisen paremman maailman puolesta. Jani ToivolaKansanedustaja, näyttelijä ja kirjailija

Oispa tulevaisuus hyväntekeväisyyshuutokauppa

Haastoimme tunnettuja suomalaisia mukaan kanssamme tulevaisuustalkoisiin. Mira Luoti, Isac Elliot, Reino Nordin, Anne Kukkohovi ja Antti Luusuaniemi lahjoittivat huutokauppaan itselleen tärkeitä asioita. Tutustu huutokaupan antimiin, huuda itsellesi jotain ainutlaatuista ja tue samalla luonnonsuojelua! Huutokaupattavien tuotteiden arvo ohjataan lyhentämättömänä World Land Trustille, joka suojelee maailman biodiversiteetiltään tärkeimpiä ja uhanalaisimpia alueita hankkimalla niitä suojelukohteiksi. Pidetään yhdessä huolta siitä, että kaikilla eläinlajeilla on koti tulevaisuudessakin.

Tutustu huutokauppaan

Hyväntekeväisyyshuutokaupan järjestää Estrella Oy. Huutokauppaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt 9.-23.5.2018 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu Estrella Suomen Facebook-sivun Hyväntekeväisyyshuutokauppa-tapahtumassa. Voittajan tietoja käytetään vain palkinnon postittamiseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Huutokaupan järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneista tai vahingoittuneista lähetyksistä tai järjestäjästä riippumattomista toimitusesteistä. Huutokauppa ei ole Facebookin tai minkään muun sosiaalisen yhteisön suosittelema tai hallinnoima.

World Land Trust

World Land Trust on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka missiona on luonnon monimuotoisuuden suojelu alueilla, jotka ovat uhattuina.

World Land Trust tekee uraauurtavaa, konkreettista luonnonsuojelutyötä ostamalla  – hehtaari hehtaarilta – maailman biodiversiteetiltään tärkeimpiä ja uhanalaisimpia alueita. Näin luonnon jatkuva suojelutyö voidaan taata.

Maa-alueiden hankinta sekä jatkuva suojelutyö toteutetaan yhteistyössä paikallisten luonnonsuojelujärjestöjen kanssa. World Land Trust ei omista suojelemiaan maa-alueita, vaan omistus säilyy paikallisilla luonnonsuojelun yhteistyökumppaneilla. Suojelutyön ohella, World Land Trust yhteistyökumppaneineen pyrkivät aktiivisesti palauttamaan hankitut alueet alkuperäiseen tilaansa esimerkiksi istuttamalla puita.

Borneo – uhkana metsäkato

Borneon ilmasto ja luonto tarjoavat kodin tuhansille harvinaisille kasvi- ja eläinlajeille. Alueen uhanalaisiin eläimiin kuuluvat muun muassa orangit, borneonnorsut ja sumatransarvikuonot. Aasian viimeisiin lukeutuva suuri sademetsäalue on maailman kolmanneksi suurin.

Borneossa viljellään öljypalmua, minkä vuoksi sademetsiä raivataan valtavien öljypalmuplantaasien tieltä. Alati kiihtyvä metsäkato ja maanviljelys alueella uhkaavat paitsi maailman ilmastolle korvaamatonta sademetsää myös lukuisia eläinlajeja.

World Land Trust & Estrella ovat yhdistäneet voimansa turvatakseen tulevaisuuden, jossa upeita sademetsiä sekä ihmeellisiä eläimiä ja kasveja löytyy jatkossakin. Luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä ilmastonmuutoksen hillitseminen ovat elinehto kaikkien meidän tulevaisuudelle.