Vastuullisuus

Tulevaisuutta rakentamassa

Me Estrellalla haluamme osaltamme vaikuttaa ja tehdä valintoja paremman maailman puolesta. Näillä sivuilla kerromme käytännön teoista, joiden avulla kannamme vastuumme maapallon ja meidän kaikkien yhteisestä tulevaisuudesta.

Meille vastuullisuus tarkoittaa herkullisia, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita, joita jokainen voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Tämän takia pyrimme jatkuvasti tekemään tuotteiden valmistusprosessissa ja raaka-aineiden hankinnassa päätöksiä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan.

Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti parempaan. Näillä sivuilla kerromme avoimesti teoistamme sekä suunnitelmistamme paremman tulevaisuuden puolesta.

#oispatulevaisuus

Haluamme, että myös lapsemme saavat mahdollisuuden ihailla maapallon monimuotoista luontoa kaikkine eläinlajeineen. Tämän unelman toteuttaminen vaatii tekoja meiltä jokaiselta.Estrella on mukana hyväntekeväisyyshankkeessa, jonka tavoitteena on uhanalaisten eläinlajien elinympäristön suojelu Malesiassa.Yhteistyökumppanina matkallamme on kansainvälinen World Land Trust –järjestö.Emme ole vielä perillä, vaan matka jatkuu. Tervetuloa mukaan!

World Land Trust

World Land Trust on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka missiona on luonnon monimuotoisuuden suojelu alueilla, jotka ovat uhattuina.

World Land Trust tekee uraauurtavaa, konkreettista luonnonsuojelutyötä ostamalla  – hehtaari hehtaarilta – maailman biodiversiteetiltään tärkeimpiä ja uhanalaisimpia alueita. Näin luonnon jatkuva suojelutyö voidaan taata.

Maa-alueiden hankinta sekä jatkuva suojelutyö toteutetaan yhteistyössä paikallisten luonnonsuojelujärjestöjen kanssa. World Land Trust ei omista suojelemiaan maa-alueita, vaan omistus säilyy paikallisilla luonnonsuojelun yhteistyökumppaneilla. Suojelutyön ohella, World Land Trust yhteistyökumppaneineen pyrkivät aktiivisesti palauttamaan hankitut alueet alkuperäiseen tilaansa esimerkiksi istuttamalla puita.

Borneo – uhkana metsäkato

Borneon ilmasto ja luonto tarjoavat kodin tuhansille harvinaisille kasvi- ja eläinlajeille. Alueen uhanalaisiin eläimiin kuuluvat muun muassa orangit, borneonnorsut ja sumatransarvikuonot. Aasian viimeisiin lukeutuva suuri sademetsäalue on maailman kolmanneksi suurin.

Borneossa viljellään öljypalmua, minkä vuoksi sademetsiä raivataan valtavien öljypalmuplantaasien tieltä. Alati kiihtyvä metsäkato ja maanviljelys alueella uhkaavat paitsi maailman ilmastolle korvaamatonta sademetsää myös lukuisia eläinlajeja.

World Land Trust & Estrella ovat yhdistäneet voimansa turvatakseen tulevaisuuden, jossa upeita sademetsiä sekä ihmeellisiä eläimiä ja kasveja löytyy jatkossakin. Luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä ilmastonmuutoksen hillitseminen ovat elinehto kaikkien meidän tulevaisuudelle.

Estrella ja vastuullisuus

Estrella osana Intersnack-konsernia tukee Euroopan Union kiertotalousaloitetta ja on sitoutunut työskentelemään jatkuvasti pakkausmateriaalin vähentämiseksi ja kierrätyskelpoiseksi muuttamiseksi:

  • Tavoitteenamme on vähentää pakkausmateriaalin käyttöä 10 %:lla (vertailukohtana vuosi 2014) vuoteen 2022 mennessä. Etsimme jatkuvasti keinoja tehostaa materiaalien käyttöä olemassa olevissa tuotteissamme.
  • Pyrimme muuttamaan kaikki kuluttajapakkauksemme kierrätettäviksi vuoteen 2025 mennessä.

Päästäksemme päämääräämme tarvitsemme tukea muilta yrityksiltä ja tuemmekin kaikin mahdollisin tavoin:

  • Pakkausteollisuuden kierrätettävien pakkausmateriaalien kehittämistä.
  • Jätteiden keräyksen, lajittelun ja kierrätyksen infrastruktuurin kehittämistä ja parantamista eri puolilla Eurooppaa.
  • Yhtenäisten lakien ja kannustimien toimeenpanoa koko Euroopan alueella.
  • Kierrätyksen asianmukaista järjestämista kaikkien kuluttajien ulottuville.

Tämän vuoksi sitoutamme aktiivisesti kaikkia sidosryhmiä, julkisia ja yksityisiä kumppaneita sekä muita teollisuudenaloja tukemaan innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä. Samaan aikaan varmistamme ja valvomme edelleen tuotteidemme laatua ja pakkausmateriaalin toiminnallisuutta ehkäistäksemme tarpeettoman ruokajätteen syntymistä.

Tulevaisuutta rakentamassa

Me Estrellalla haluamme osaltamme vaikuttaa ja tehdä valintoja paremman maailman puolesta. Näillä sivuilla kerromme käytännön teoista, joiden avulla kannamme vastuumme maapallon ja meidän kaikkien yhteisestä tulevaisuudesta.

Meille vastuullisuus tarkoittaa herkullisia, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita, joita jokainen voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Tämän takia pyrimme jatkuvasti tekemään tuotteiden valmistusprosessissa ja raaka-aineiden hankinnassa päätöksiä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti parempaan. Näillä sivuilla kerromme avoimesti teoistamme sekä suunnitelmistamme paremman tulevaisuuden puolesta.

#oispatulevaisuus

Haluamme, että myös lapsemme saavat mahdollisuuden ihailla maapallon monimuotoista luontoa kaikkine eläinlajeineen. Tämän unelman toteuttaminen vaatii tekoja meiltä jokaiselta. Estrella on mukana hyväntekeväisyyshankkeessa, jonka tavoitteena on uhanalaisten eläinlajien elinympäristön suojelu Malesiassa. Yhteistyökumppanina matkallamme on kansainvälinen World Land Trust –järjestö. Emme ole vielä perillä, vaan matka jatkuu. Tervetuloa mukaan!

World Land Trust

World Land Trust on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka missiona on luonnon monimuotoisuuden suojelu alueilla, jotka ovat uhattuina.

World Land Trust tekee uraauurtavaa, konkreettista luonnonsuojelutyötä ostamalla  – hehtaari hehtaarilta – maailman biodiversiteetiltään tärkeimpiä ja uhanalaisimpia alueita. Näin luonnon jatkuva suojelutyö voidaan taata. Maa-alueiden hankinta sekä jatkuva suojelutyö toteutetaan yhteistyössä paikallisten luonnonsuojelujärjestöjen kanssa. World Land Trust ei omista suojelemiaan maa-alueita, vaan omistus säilyy paikallisilla luonnonsuojelun yhteistyökumppaneilla. Suojelutyön ohella, World Land Trust yhteistyökumppaneineen pyrkivät aktiivisesti palauttamaan hankitut alueet alkuperäiseen tilaansa esimerkiksi istuttamalla puita.

Borneo – uhkana metsäkato

Borneon ilmasto ja luonto tarjoavat kodin tuhansille harvinaisille kasvi- ja eläinlajeille. Alueen uhanalaisiin eläimiin kuuluvat muun muassa orangit, borneonnorsut ja sumatransarvikuonot. Aasian viimeisiin lukeutuva suuri sademetsäalue on maailman kolmanneksi suurin. Borneossa viljellään öljypalmua, minkä vuoksi sademetsiä raivataan valtavien öljypalmuplantaasien tieltä. Alati kiihtyvä metsäkato ja maanviljelys alueella uhkaavat paitsi maailman ilmastolle korvaamatonta sademetsää myös lukuisia eläinlajeja. World Land Trust & Estrella ovat yhdistäneet voimansa turvatakseen tulevaisuuden, jossa upeita sademetsiä sekä ihmeellisiä eläimiä ja kasveja löytyy jatkossakin. Luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä ilmastonmuutoksen hillitseminen ovat elinehto kaikkien meidän tulevaisuudelle.

Estrella ja vastuullisuus

Estrella osana Intersnack-konsernia tukee Euroopan Union kiertotalousaloitetta ja on sitoutunut työskentelemään jatkuvasti pakkausmateriaalin vähentämiseksi ja kierrätyskelpoiseksi muuttamiseksi: • Tavoitteenamme on vähentää pakkausmateriaalin käyttöä 10 %:lla (vertailukohtana vuosi 2014) vuoteen 2022 mennessä. Etsimme jatkuvasti keinoja tehostaa materiaalien käyttöä olemassa olevissa tuotteissamme • Pyrimme muuttamaan kaikki kuluttajapakkauksemme kierrätettäviksi vuoteen 2025 mennessä. Päästäksemme päämääräämme tarvitsemme tukea muilta yrityksiltä ja tuemmekin kaikin mahdollisin tavoin: • Pakkausteollisuuden kierrätettävien pakkausmateriaalien kehittämistä. • Jätteiden keräyksen, lajittelun ja kierrätyksen infrastruktuurin kehittämistä ja parantamista eri puolilla Eurooppaa. • Yhtenäisten lakien ja kannustimien toimeenpanoa koko Euroopan alueella. • Kierrätyksen asianmukaista järjestämista kaikkien kuluttajien ulottuville. Tämän vuoksi sitoutamme aktiivisesti kaikkia sidosryhmiä, julkisia ja yksityisiä kumppaneita sekä muita teollisuudenaloja tukemaan innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä. Samaan aikaan varmistamme ja valvomme edelleen tuotteidemme laatua ja pakkausmateriaalin toiminnallisuutta ehkäistäksemme tarpeettoman ruokajätteen syntymistä.