Vastuu työntekijöistä

Estrellan tulee olla avoin, vastuullinen ja inspiroiva työpaikka, jossa työntekijät tuntevat ylpeyttä ja sitoutumista joka päivä. Panostamme työntekijöiden terveyteen ja turvallisuuteen, edistämme tasa-arvoista työkulttuuria, suojelemme monimuotoisuutta ja panostamme työntekijöiden kehittämiseen kestävän työelämän puolesta.

Turvallisuus, turvallisuus ja kunnolliset arvot

Estrella tekee aktiivista ja systemaattista työympäristötyötä keskittyen työntekijöidensä terveyteen ja turvallisuuteen. Työskentelemme aktiivisesti riskinarvioinnilla niin käynnissä olevassa toiminnassa kuin muutostilanteissa tapaturmien ja työperäisten terveyssairauksien ehkäisemiseksi. Tietenkin haluamme jatkossakin olla yksi Göteborgin ja Vantaan parhaista työpaikoista tulevaisuuden kyvyille. Jatkamalla joustavuuden, terveiden arvojen, turvallisuuden ja turvallisuuden painottamista pyrimme pysymään sellaisina myös tulevaisuudessa.

Tasa-arvo ja monimuotoisuus

Estrellassa kaikkien tulee tuntea olonsa tervetulleiksi ja yhtä arvostetuiksi. Hyväksymiseen ja kunnioitukseen perustuva osallistava työilmapiiri on meille tärkeä. Pyrimme ehkäisemään ja torjumaan kaikenlaista syrjintää ja loukkaavaa erilaista kohtelua. Uskomme, että monimuotoisuuden leimaava työpaikka edistää monipuolista ja laajaa kokemusta ja osaamista, lisää näkökulmia, /edistää luovuutta ja lisää positiivisen kehityksen mahdollisuutta.

Työtyytyväisyys ja sitoutuminen

Haluamme jatkossakin ylläpitää ja vahvistaa motivoituneita ja sitoutuneita, korkeita tuloksia saavuttavia työntekijöitä. Kulttuuriamme tulee leimaamaan valmennuslähestymistapa, jonka uskomme olevan avain siihen, että jokainen voi saavuttaa täyden potentiaalinsa. Estrellalle tämä tarkoittaa vuonna 2024 priorisoitua toimintaa oppimisen ja kehityksen, sitoutumisen ja kulttuurin alalla sekä sitä, kuinka houkuttelemme ja pidämme osaajia.

Johtajuus tuleville kyvyille

Uskomme valmentavaan johtajuuteen ja johtajiin, jotka ymmärtävät ja jatkuvasti kehittyvät rooliaan ja kehittelemme parhaillaan Estrellan johtajien kehittämisohjelmaa, joka keskittyy johtajuuteen muutoksessa ja perustuu perustavanlaatuisiin johtotähtiimme.

Kolme nopeaa makupalaa

Tässä kolme nopeaa vinkkiä siitä, millaista on työskennellä Estrellalla!

Työntekijät vaikuttavat sponsorointiin

Estrella ei voi olla kaikessa mukana, mutta tietysti välitämme siitä, mikä on tärkeää työntekijöillemme. Olet aina tervetullut kysymään sponsoroituja snackseja esimerkiksi urheiluseurallesi, sinulle tärkeälle organisaatiolle, opiskelijatapahtumaan, tai jollekin muulle. Autamme parhaan kykymme mukaan.

Hieno yrityskulttuuri

Estrellalla järjestetään säännöllisiä kehityshaastatteluja esimiehen ja työntekijän välillä. Joka vuosi tehdään myös suurempi tyytyväisyystutkimus, jossa työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa koko yrityksen toimintaan.

Koulutus ja ura

Estrella kannustaa jatko-oppimiseen ja tarjoaa työntekijöille sisäistä ja ulkoista koulutusta. Työntekijänä sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä Estrellalla, mutta myös eurooppalaisessa omistajaorganisaatiossamme Intersnack Groupissa.