Estrella AB:n tietosuojakäytäntö

Estrella AB (“me”) välitämme yksityisyydestäsi ja asetamme sen etusijalle. Siksi on itsestään selvää, että pyrimme aina suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilötietoja ovat kaikki, mikä voidaan linkittää sinuun henkilönä ja voi esim. olla nimi ja yhteystiedot. Tässä tietosuojakäytännössä haluamme kertoa sinulle, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

Alta voit lukea tarkemmin kuinka ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Voit myös lukea, kuinka voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Lisäksi kerromme, mistä keräämme henkilötietojasi ja kenelle voimme siirtää ne.

On tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tietosuojakäytännön ennen palveluidemme käyttöä. Jos et hyväksy tietosuojakäytäntöä, sinun ei tule käyttää palveluitamme.

Jotkut verkkosivustomme sivut sisältävät linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Näillä verkkosivuilla on omat tietosuojakäytännöt, eikä Estrella AB ole vastuussa niiden toiminnasta tai tietokäytännöistä. Käyttäjien, jotka lähettävät tietoja näille kolmannen osapuolen verkkosivustoille tai niiden kautta, tulee siksi lukea verkkosivustojen tietosuojakäytännöt ennen kuin heille lähetetään henkilökohtaisia ​​tietoja.

Estrella AB on osa Intersnack Group Holding -konsernia. Intersnackilla on yleinen GDPR-käytäntö (1. helmikuuta 2021), jota noudatamme ja jota olemme selventäneet Estrella AB:n toimintaamme sekä ruotsalaisia ​​säädöksiä varten.

Sisällysluettelo

  1. Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi? Yhteystiedot.
  2. Mitä henkilötietoja keräämme ja mistä?
  3. Kenelle voimme siirtää henkilötietojasi?
  4. Mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi?
  5. Yksityiskohtainen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi
  6. Miten olemme tehneet etujemme tasapainon, kun oikeusperustana on oikeutettu etumme?
  7. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi? Yhteystiedot.

Estrella AB, jonka organisaationumero on 556763-4885, vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Olemme siis vastuussa henkilötiedoistasi ja käsittelemme henkilötietojasi tämän käytännön mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi, jotka kuvailemme kohdassa “Mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi?” olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin

sähköpostiosoite konsumenttjanst@estrella.se tai soita meille numeroon

puhelinnumero +46 31 332 30 00.

Postiosoitteemme on Estrella AB, 424 80 Angered.

Mitä henkilötietoja keräämme ja mistä?

Keräämiemme henkilötietojen tyyppejä voivat asiayhteydestä riippuen olla:

Keräämiemme henkilötietojen tyyppejä voivat asiayhteydestä riippuen olla:

  • nimi ja yhteystiedot, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
  • sosiaaliturvatunnus, passin numero, syntymäaika ja tiedot sukupuolesta;
  • hakemusasiakirjat, kuten CV ja saatekirje;
  • ostohistoria, tiedot valituksestasi;
  • toimitus- ja laskutustiedot ja maksutiedot;
  • käyttäjien luomat tiedot (esim. napsautus- ja käyntihistoria) verkkosivustoltamme.

Henkilötietojasi voidaan kerätä seuraavista lähteistä:

  • nettisivuillamme mm. kun lähetät työhakemuksen;
  • kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa, puhelimitse tai kirjeellä;
  • sopimuksen, laskun tai muun liikesuhteen kautta;
  • kolmansilta osapuolilta konserniyhtiöidemme muodossa;
  • ystävältäsi tai sukulaiseltasi, joka on antanut yhteystietosi yhteydenottoonsa, esim. kilpailussa.

Alla olevassa taulukossa kuvailemme henkilötietojesi käsittelyä yksityiskohtaisesti.

Kenelle voimme siirtää henkilötietojasi?

Estrella AB ei koskaan myy henkilötietojasi. Kun siirrämme henkilötietoja, teemme sen voidaksemme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan hyvällä ja tehokkaalla tavalla. Olemme aina erittäin varovaisia ​​siirtäessämme henkilötietojasi, eikä henkilötietojasi koskaan välitetä ilman tämän tietosuojaselosteen tukea ja asianmukaisia ​​turvallisuustoimenpiteitä. Henkilötietojasi voidaan siirtää:

  • muut yritykset, jotka tarvitsevat henkilötietoja voidaksemme noudattaa kanssasi tekemäämme sopimusta, kuten palkkatoimistot, työterveyshuolto ja vakuutusyhtiöt;
  • IT-palveluntarjoajat;
  • muut ryhmämme yritykset.

Voimme jakaa henkilötietosi yllä olevien vastaanottajaluokkien kanssa, jotta voimme:

  • varmistaa, että meillä on oikeat yhteystiedot sinulle lähetyksiä varten;
  • pystyä käsittelemään mahdollisen valitustapauksen sinulta;
  • pystyä järjestämään kilpailujamme;
  • pystyt käsittelemään työhakemuksesi kanssamme.

Henkilötietojasi voidaan siirtää myös, kun:

  • Liiketapahtumat: Jos koko liiketoimintamme tai osa siitä myydään tai integroidaan toiseen yritykseen, henkilötietosi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme, kaikille ostajille ja heidän neuvonantajilleen ja välittää yrityksen uudelle omistajalle.
  • Lakisääteiset velvoitteet: Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös tiettyjen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, ja ne voidaan luovuttaa asianomaisille viranomaisille, kun laki niin sallii ja vaatii.

Jos haluat tarkempaa tietoa siitä, kenelle jaamme tietosi, ota meihin yhteyttä.

Siirretäänkö henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle?

Pääsääntöisesti Estrella AB käsittelee henkilötietojasi aina EU/ETA-alueella.

Jos siirrämme tietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että tämä tapahtuu sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti. Estrella AB varmistaa, että asianmukaiset suojatoimenpiteet toteutetaan varmistamalla, että vähintään yksi seuraavista ehdoista täyttyy jokaisessa tällaisessa siirrossa:

  • vastaanottajamaassa on riittävä suojan taso;
  • olemme saaneet suostumuksesi siirtoon;
  • olemme tehneet vastaanottajan kanssa sopimuksen, joka sisältää Euroopan komission mallilausekkeet (2010/87/EU), ilman lausekkeiden kanssa ristiriitaisia ​​muutoksia tai lisäyksiä;
  • vastaanottaja on laatinut asianomaisen valvontaviranomaisen hyväksymät sitovat yrityksen sisäiset säännöt (ns. Binding Corporate Rules); tai
  • vastaanottaja on suorittanut itsesertifioinnin ja liittynyt EU-U.S. Privacy Shield -periaatteet rekisteröitymällä Yhdysvaltoihin Department of Commerce Privacy Shield -luettelo, kun se siirretään Yhdysvaltoihin.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi jakamisesta tai jos haluat kopion toteuttamistamme asianmukaisista suojatoimista, ota meihin yhteyttä käyttämällä yllä olevia yhteystietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi?

Sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojaselosteen johdannossa olevien yhteystietojen kautta. Suojellaksemme koskemattomuuttasi ja henkilötietojasi saatamme vaatia sinua tunnistamaan itsesi avustamme.

Peruuta suostumuksesi

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus kokonaan tai osittain milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn ennen peruuttamista.

Käyttöoikeus

Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, sekä oikeus saada tietoa henkilötietojen käsittelystä, esim. käsittelyn tarkoitukset ja mitä henkilötietoluokkia käsittely koskee. Tietyissä olosuhteissa sinulla on myös oikeus saada kopio käsittelemistämme henkilötiedoista. Pyyntö tehdään ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojaselosteen johdannossa mainittujen yhteystietojen kautta.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus saada virheelliset henkilötiedot oikaistaan. Käsittelyn tarkoitus huomioon ottaen sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja antamalla meille lisätietoja.

Oikeus poistaa (oikeus tulla unohdetuksi)

Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi. Olemme velvollisia noudattamaan tätä pyyntöä, jos:

  • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai käsitelty;
  • peruutat suostumuksen, johon käsittely perustuu, eikä käsittelylle ole muuta laillista perustetta;
  • vastustat käsittelyä oikeutettujen etujemme perusteella, eikä käsittelylle ole oikeutettua syytä, joka ylittää etusi, oikeutesi ja vapautesi tai jos se on tarkoitettu oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, esittämiseen tai puolustamiseen;
  • henkilötietoja on käsitelty laittomasti; tai
  • henkilötiedot on poistettava Estrella AB:n lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi.

Yllä olevan mukaisesti Estrella AB poistaa henkilötietosi pyynnöstäsi, mikäli meillä ei ole velvollisuutta tallentaa henkilötietoja sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti.

Oikeus hoidon rajoittamiseen

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos:

  • kiistät tietojen paikkansapitävyyden (joskin vain ajanjakson, jonka aikana voimme varmistaa tämän);
  • käsittely on laitonta ja vastustat henkilötietojen poistamista ja pyydät sen sijaan tietojen käytön rajoittamista;
  • tarvitset henkilötietoja oikeudellisten vaatimusten esittämiseen tai puolustamiseen, vaikka emme enää tarvitse henkilötietoja käsittelytarkoituksessamme; tai
  • olet vastustanut käsittelyä oikeutetun etumme perusteella, emmekä ole tarkastaneet, onko oikeutettu etumme käsitellä henkilötietojasi suurempi kuin oikeutettu syy pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Oikeus vastustaa hoitoa

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tällaista henkilötietojesi käsittelyä etujen tasapainon perusteella. Tämän jälkeen lopetamme henkilötietojesi käsittelyn. Tämä ei kuitenkaan päde, jos voimme osoittaa käsittelylle painavia oikeutettuja syitä, jotka ovat etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi tärkeämpiä, tai jos kyseessä on oikeudellisten vaatimusten esittäminen, esittäminen tai puolustaminen.

Oikeus tehdä valitus

Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakumenettelyjä tai oikeussuojakeinoja). Tällainen valitus tulisi mieluiten tehdä sen EU/ETA-jäsenvaltion viranomaiselle, jossa sinulla on vakinainen asuinpaikkasi, jossa työskentelet tai jossa sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten väitetään tapahtuneen. Ruotsissa toimivaltainen valvontaviranomainen on Data Inspectorate.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirrettävyys), jos:

  • käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimukseen; ja
  • käsittely on automatisoitu.Sinulla on oikeus siirtää henkilötiedot suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle, kun se on teknisesti mahdollista.

Sinulla on oikeus siirtää henkilötiedot suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle, kun se on teknisesti mahdollista.

Yksityiskohtainen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi

Täältä voit lukea lisää siitä, miksi käsittelemme henkilötietojasi, mitä henkilötietoluokkia käsittelemme ja mikä on käsittelyn oikeusperusta. Voit myös lukea kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi. Huomaa, että alla oleva neljäs sarake osoittaa vain, kuinka kauan käsittelemme tietoja samalla rivillä mainittuun tarkoitukseen. Samat tiedot voidaan säilyttää pidempään toista tarkoitusta varten.

Osa henkilötietojesi käsittelystämme suoritetaan, jotta voimme olla yhteydessä sinuun, kun sinulla on meille kysymyksiä tai tarjotaksemme sinulle tietoja ja tarjouksia. Jos et anna vaadittuja tietoja, ei ole varmaa, pystymmekö auttamaan sinua asiassasi ja vastaamaan kysymyksiisi.

Alla olevassa taulukossa mainittujen lisäksi saatamme joutua käsittelemään tiettyjä tietoja noudattaaksemme muita pakottavia lakeja ja määräyksiä. Saatamme myös käsitellä tiettyjä tietoja ainoastaan ​​välittääksemme ne jollekin kumppanillemme, esim. jos voitat matkan meidän kauttamme. Tällainen kumppani on tällöin tämän käsittelyn henkilötietojen rekisterinpitäjä. Lue lisää henkilötietojen siirtämisestä yllä. Jotta voimme vastata kysymyksiisi ja käsitellä muita arkaluonteisia tietoja, esim. allergioista, sinun on hyväksyttävä näiden tietojen käsittely. Jos et suostu tähän käsittelyyn, emme pysty vastaamaan tarpeisiisi.

Kuinka olemme tehneet etujemme tasapainon, kun oikeusperusta on oikeutettu etumme?

Tiettyjä tarkoituksia varten Estrella AB käsittelee henkilötietojasi etujen tasapainon tukena käsittelyn laillisena perustana. Etujen vertailussa olemme arvioineet, että oikeutettu etumme käsittelyn suorittamiseen on suurempi kuin mahdollinen intressisi olla käsittelemättä henkilötietojasi. Tässä arvioinnissa olemme ottaneet huomioon perusoikeutesi. Yllä olevasta taulukosta käy ilmi, mistä oikeutettu etumme koostuu. Jos haluat tietää lisää siitä, miten olemme tehneet tämän arvion, ota meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme tämän tietosuojaselosteen alusta.

Kameravalvonta

Tarkoitus:

Estrella AB käyttää valvontakameroita työtapaturmien ehkäisyyn, varkauksien, ilkivallan ja murtojen ehkäisemiseen ja tutkimiseen, uhkaavien tilanteiden ja elintarvikkeiden sabotoinnin ehkäisemiseen sekä rakennusvaurioiden selvittämiseen. Pystyy myös toimittamaan pyynnöstä tietoja viranomaisille epäiltyjen rikosten selvittämiseksi.

Oikeusperusta:

Kameravalvonnan oikeusperusta on etujen tasapaino. Valmistuneen riski- ja tarvearvioinnin perusteella katsotaan, että kameravalvontaan on oikeutettu etu. Kameravalvonnan tarpeen katsotaan olevan suurempi kuin henkilöstön ja tavarantoimittajien kiinnostus olla valvomatta.

Suoritetut hoidot:

Liikkuvien kuvien tallennus kiinteistä kameroista.

Henkilötietojen luokat:

Tallennettua materiaalia liikkeistä paikoissa, joissa kamerat oli pystytetty edellä mainittuja tarkoituksia varten.

Varastointiaika:

Materiaalia säilytetään normaalisti enintään 30 päivää. Poikkeustapauksessa tietyn materiaalin osalta voi esiintyä pidempi varastointiaika, jos se katsotaan tietyissä tapauksissa perustelluksi edellä mainittujen tarkoitusten perusteella. Esimerkiksi. kun tutkitaan rikoksia. Näissä tapauksissa aineisto poistetaan heti, kun sen tallentamisen tarkoitus on lakannut.

Tietojen käsittely:

Tietoja käsittelevät vain muutama henkilö, jolla on henkilökohtainen kirjautumistili. He käsittelevät tietoja vain edellä mainittuihin tarkoituksiin ja silloin, kun se katsotaan olosuhteiden vuoksi perusteltua. Tietoja ei luovuteta eteenpäin paitsi lainvalvontaviranomaisille epäiltyjen rikosten tutkintaa varten.

Yksilölliset oikeudet:

Estrella AB tiedottaa tallennuksesta valvontakameroilla kaikkien sisäänkäyntien opasteilla.

Jokaisella, jonka voidaan olettaa tulleen valvontakameralla tallennettuna, on oikeus pyytää seuraavaa:

  1. Vahvistus siitä, esiintyykö hän elokuvassa.
  2. Tietoa kameravalvonnan tarkoituksesta.
  3. Tietoa säilytysajasta.
  4. Pyydä oikaisemaan tai poistamaan filmin tietoja ja oikeutta vastustaa kameravalvontaa.
  5. Oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.
  6. Pyyntö saada taltioitu materiaali ulos siltä osin kuin se koskee henkilöä itseään.

Muutoksia tietosuojakäytäntöön

Huomaa, että tämän tietosuojaselosteen ehdot voivat muuttua. Tällaisissa tapauksissa uusi versio julkaistaan ​​verkkosivuillamme. Siksi sinun tulee tarkistaa nämä ehdot säännöllisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin. Olennaisten muutosten sattuessa ilmoitamme kuitenkin sinulle sähköpostitse, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi, muutoksista.

Jos muutokset koskevat sellaista henkilötietojen käsittelyä, jota suoritamme suostumuksesi perusteella, annamme sinulle mahdollisuuden antaa suostumuksesi uudelleen.

Tämän tietosuojaselosteen on laatinut Estrella AB 1.3.2021.