3-4 ANNOSTA
- 1 pss (180 g) Estrella Maalaisperunalastuja
 - 1 pkt (200 -250 g) tarjoiluvalmiita mustapapuja
 - 1 iso punasipuli tai kaksi pientä
 - 1 dl mustia oliiveja viipaleina tai kokonaisina kivettöminä
 - 1 pieni purkki jalapenoviipaleita
 - 300 g cheddar-juustoraastetta
 - 8 kpl punaisia tomaatteja
 - 1 puntti korianteria
 - kevätsipulia
 - 1-2 limeä
 - mustapippuria
 
Dipit
- 2 prk (200 g) tacokastiketta
 - 2 prk (á 200 g) kermaviiliä
 - 2 Estrella –dippiä (esim. Roasted onion)
 
Valmistusohjeet
- Leikkaa tomaatit neljään osaan ja poista siemenet sekä kova keskiosa. Kuutioi pieniksi lohkoiksi.
 - Leikkaa sipuli pieniksi lohkoiksi. Pilko kevätsipulit.
 - Valuta mustapuvut ja valmistaudu kokoamaan chips plate.
 - Levitä Maalaissipsipussin pussin sisältö leivinpaperilla vuoratulle pellille tasaisesti.
 - Levittele puolet juustoraasteesta, mustapavut, sipulikuutiot sekä tacokastike chipsien päälle.
 - Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle ja paista 150-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa (n. 12-15 minuuttia).
 - Viimeistele jalapenoilla, tomaattilohkoilla, kevätsipulilla sekä oliiveilla, mausta limenmehulla ja mustapippurilla.
 - Kaada kermaviilien ja dippipussien sisällöt kulhoon ja sekoita.
 - Lusikoi kermaviilidippi koko komeuden päälle, koristele korianterin lehdillä ja nauti!
 

























































